Abel Robles triomfa a Aroche

La població d’Aroche (Huelva) culminava el passat dissabte les festes de San Mamés  amb una novellada de promoció, en la que va esclatar el català Abel Robles, 4 orelles i una cua. En la tarda més completa i rodona del jove d’Olot des de que es troba en actiu.

El ramat va ser de Villamarta i Abel Robles va ser la sensació de la tarda, el sevillà Paco Lama també va sortir a collibè després de tallar tres orelles. El tercer espassa era Ferrater Beca, emparentat amb la família taurina Beca Belmonte, es va haver de conformar amb una ovació i una orella, com a premis.

Un dia abans, el divendres, Abel va participar en una novellada d’intercanvi d’escoles taurines a Perales de Tajuña (Madrid), en la que es van lidiar 4 bous de La Campana i 2 de Barriopedro. Va tallar la única orella de la nit a un jònec de la ramaderia de La Campana. Van participar també Sergio Felipe (E.T. de Albacete) que va rebre una ovació i va donar una volta a la plaça. Victor Tallon (E.T. de Madrid) que va donar dues voltes a la plaça. I l’Abel Robles (E.T Catalunya) que va donar una volta i va tallar una orella.


Foto:arxiu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.