Amplia oferta taurina a les Terres de l’Ebre

Són varies les localitats tarragonines que aquests dies celebren les seves festes. Els municipis d’Amposta, Les Cases d’Alcanar, L’Aldea, Deltebre, La Cava o Paülls acolliran fins el proper cap de setmana diversos actes taurins.

En el cas d’Amposta les festes van començar ahir divendres 12 i s’allargaran fins dissabte 21 d’agost. Durant aquests dies es podrà disfrutar de bous capllaçats, de bous embolats, de bous a la plaça, d’encierros, de vaques amb puntes i de diverses desencaixonades de diferents penyes taurines. Com a plat fort de les festes el concurs de retalladors que se celebrarà el divendres 19 a les 19:00 hores i el 13è Concurs Nacional d’Emboladors Ciutat d’Amposta que tindrà lloc el dissabte 20 a les 22:30 hores.

Avui a dos quarts d’onze de la nit s’iniciarà la setmana taurina de Les Cases d’Alcanar amb un bou embolat de la ramaderia de Ramon Àngel Marín. Un total de vuit dies de bous on també es realitzaran diferents modalitats.

Tota la programació es pot consultar en el següent cartell:

 

Els actes taurins a L’Aldea també van començar ahir dia 12 amb un bou capllaçat i posteriorment amb un bou embolat i una solta de vaquetes. Es podrà disfrutar de les festes taurines d’aquesta localitat fins el dissabte 20 amb l’excepció del dia 15, que no hi haurà bous.

En la taula que s’adjunta a continuació es poden consultar tots els horaris, les ramaderies i els llocs o espais on es realitzaran els actes d’aquests dies.

 

Pel que respecte a Deltebre, les festes han començat aquesta nit amb un bou embolat de German Vidal i continuaran avui mateix amb bous a la plaça i un bou embolat de la ramaderia de Santos Zapateria. La setmana de bous es tancarà amb un bou embolat de de Doroteo Guillamón el pròxim diumenge 21.

Aquí deixem el cartell de les festes de Deltebre:

A La Cava també s’espera una setmana completa de bous (menys el dimarts 16) organitzada per la “Penya Taurina Bous més que mai” i el C.D. La Cava.

Aquesta és la seva programació:

Els actes taurins de la Festa Major de Paüls començaran demà diumenge 14 amb una doble sessió de bous a la plaça de la ramaderia catalana de “Lo Charnego“. Al llarg de la setmana també hi participaran les ramaderies d’Eliseo Adell i d’Hilari Príncep.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.