Cantos presenta la 3a entrega de la Monumental de Barcelona

La Catalunya Taurina va tornar a reprende la seva activitat ahir, divendres 15 d’abril, en presentar-se amb èxit el llibre “La Monumental de Barcelona, de Joaquín Bernadó a José Tomás”, escrit per José Luis Cantos a la Casa de Madrid a Barcelona.

El llibre consta de 500 pàgines il·lustrades amb més de 300 imatges, moltes d’elles inèdites, i es centra en els últims 40 anys d’història de la Monumental de Barcelona. El ja desaparegut professor Antonio Santainés és l’autor del pròleg de l’obra que culmina la trilogia escrita per l’autor.


Cantos, com va fer en les dues anteriors entregues, va preparar una nova posada en escena per aquesta ocasió. A més de projectar diverses fotografies que es troben en el llibre, també es va poder visionar un muntatge propi sobre la tarda de l’indult de José Tomás a Idílico el 2008, així com esoltar les veus de toreros com El Gallo, Bernadó o Antoñete, gravades en el seu dia pel ja esmentat professor Santainés.

L’acte va estar presentat pel president de l’entitat, Florencio García, que va estar acompanyat per l’escriptor Fernando del Arco.

Foto: Tendido 5

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.