Cimera per la informació taurina

El passat diumenge 30 de setembre i com a cloenda a les IV Jornades Culturals de Godall, l’Associació Taurina La Serra va organitzar una important cimera entorn a la informació taurina a Catalunya que va comptar amb la presencia de representants de mitjans de radio, televisió, premsa escrita e Internet.
Godall es una població situada al sud de Tarragona, a la zona de Les Terres de l’Ebre, amb una cultura taurina molt arraigada i a on s’ubiquen diverses ramaderies de toros. Godall organitza festeigs amb bous per la seva festa major, el primer cap de setmana d’agost.

Amado Cebolla de radio Delta i Josep Roig de La Plana radio, van exposar la seva forma de transmetre la informació taurina a través de la radio, on al ser emissores locals destaquen les noticies de proximitat, tot promocionant els festejos de la zona.

Com a representant de la informació taurina a través d’Internet, David Dorado va presentar la pagina web www.vadebraus.com, analitzant els aspectes positius i negatius d’un mitja de comunicació a un canal tan volàtil i fugaç que arriba molt ràpidament a tot el món, com es Internet. També va aprofitar per expressar el seu desig de que la única web informació d’informació taurina en català, conti amb un representant a les Terres del Ebre, per tal de poder informar de l’activitat dels bous de la zona.

Manolo Moreno director de la revista Els Bous la Nostra Festa, va ser l’encarregat d’explicar de com es desenvolupa la informació a través de la premsa escrita. A més, com a publicació especialitzada en els festejos populars va analitzar les diverses modalitats de bous al carrer a tota la geografia espanyola.

Un comentario en “Cimera per la informació taurina

  1. Com a president de la Penya La Serra, vull agrair-vos públicament el vostre suport i participació de la nostra cimera taurina del passat diumenge. Salutacions i esperem poder seguir col.laborant amb la vostra web taurina, sempre a favor de la festa dels bous. Nosaltres tenim un lema que diu: Amb els bous, abans, ara i sempre.

    Felicitats per la vostra feina i fins aviat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.