Cristian Alfaro i Darío Cañas puntuen a Guadalajara

El cap de setmana passat, l’Escola Taurina de Catalunya (ETC) es va desplaçar fins a Guadalajara, on tres dels seus alumnes van tenir l’oportunitat de torejar i seguir guanyant ofici.

Concretament, van participar en dues classes pràctiques organitzades a la perfecció per l’Escola Taurina de Guadalajara a la finca Valtaja, on també hi van actuar alumnes de d’altres escoles.

El dissabte va ser el torn de Cristian Alfaro, que va ser premiat amb una orella del seu oponent de Sandra Sopeña. La faena del de Vilanova i la Geltrú va ser finalitzada amb una bona estocada. L’Escola Taurina de Guadalajara va regalar un sobrer, que el van torejar entre tots els sobresalients, on Victor Checa va aprofitar mostrar el seu progrés amb dues series meritòries. El resultat del festeig va ser el següent: Pedrito del Rey, una orella; Cristian Alfaro, una orella; Alonso López, ovación; Ignacio Bone, dues orelles i Jaime Toreija, dues orelles.

L’endemà, el noveller gadità resident a Barcelona Darío Cañas va ser guardonat amb les dues orelles al realitzar una bona actuació, sobretot al natural. Checa va tornar a torejar el novell regalat per l’Escola Taurina de Guadalajara. El resultat d’aquesta classe pràctica amb novells de Sopeña de bon joc va ser el següent: Carlos de María, una orella; Darío Cañas, dues orelles; Cid de María, dues orelles i Sergio Cartas, una orella.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.