El Rafi s’imposa a Maxime Solera en el mà a mà a Istres

El mà a mà entre els francesos Maxime Solera i El Rafi a Istres se l’ha endut aquest últim, al tallar l’única orella de la novellada matinal.

El de Nimes ha començat de genolls la faena al novell de Cuillé, que només ha entrat una vegada al cavall. Després de deixar moments meritoris per ambdues mans, ha tancat la faena amb unes manoletines, una estocada defectuosa i ha descabellat dos cops.

El seu segon oponent, de Málaga, ha sigut més complicat i El Rafi ha decidit abreviar després de ser fortament voltejat.

Pel que respecta a Solera, ha lidiat un novell de Concha y Sierra i un altre de Yonnet. En el primer del festeig, Maxime ha deixat bons moments amb la mà dreta i després de punxar ha sigut ovacionat. En tercer lloc, ha sortit el de Yonnet i el barceloní d’adopció l’ha posat tres vegades en sort, però l’animal no ha protagonitzat una baralla destacable. Solera ha estat voluntariós encara que la seva actuació ha sigut silenciada.

Istres (França). Diumenge, 18 d’octubre de 2020. Matinal. Novells de Yonnet, Concha y Sierra, Malaga i Cuillé. Maxime Solera, ovació amb sortida al terç després d’un avís I silenci després d’un avís; i El Rafi, orella després d’un avís i ovació.

Foto: Justine Messina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.