Esplá i El Cid, noms destacats dels últims actes de la Federació

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) ha anunciat els dos actes amb els que tancarà una temporada en la qual ha organitzat un cicle quatre de conferències i la projecció del documental Un filósofo en la arena als Cinemes Girona.

Per quart any consecutiu, la Federació presidida per Paco March convoca a tota l’afició catalana a un dinar La Barca del Salamanca de Barcelona el proper 17 de novembre a les 13:30h on s’aprofitarà per donar diversos premis. El més rellevant serà el que s’entregarà a Manuel Jesús “El Cid” en reconeixement a la seva trajectòria i triomfs a la Monumenal. Es premiarà també al Canal Toros de Movistar i als periodistes Ángel González Abad (ABC) i Joaquín Luna (La Vanguardia) per la seva labor informativa i constant suport a la Catalunya taurina.

Per altra banda, el dijous 21 de novembre a les 20h, es presentarà a la Sala B de Luz de Gas la revista Quites, una publicació de més d’un quart de segle. Després d’uns anys d’inactivitat, torna sota la direcció del periodista d’El Mundo Salva Ferrer. El propi director, el matador de toros Luis Francisco Esplá, autor de la portada, i l’escriptor Carlos Marzal estaran presents a Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.