Éxit solidari de tota l’afició catalana

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya es va enfrontar ahir en un partit de futbol a un combinat de toreros i banderillers catalans. El resultat final va ser de dos a un, favorable a la UTYAC, encara que en aquesta ocasió fos el de menys. Per damunt, va quedar l’èxit de la iniciativa “Ningún niño sin juguete. Un juguete, una ilusión”.

Molts afeccionats, a més de tots els participants, es van apropar fins al camp de futbol de Llefià, a Badalona, per aportar la seva col·laboració. Les joguines van ser lliurades a la Parròquia de Sant Jaume de Badalona, perquè fossin repartits en els propers dies entre els nens més necessitats.

Per part de l’equip dels toreros, van formar part, entre uns altres, Serafín Marín, Alfonso Casado, Jesús

Fotografia amb tots els jugadors del partit solidari.

Fernández, Alejandro de Benito, Fernando Casanova, Juan España, Xesco Robles i Juan de Lucía. La UTYAC va comptar en les seves files amb Paco Píriz, David Dorado, Santi Mirón, Raúl Fajardo Fernando Martín, Antonio Guillén, Raúl Felices, Armand Digón, Eugenio Perucha i Ángel Lería, que encara que alguns d’ells també han estat matadors o banderillers, en l’actualitat pertanyen a aquesta associació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.