Important triomf de Jesús Fernández en la seva alternativa

Jesús Fernández va complir ahir el seu principal objectiu i, a jutjar pel resultat, ho va fer amb magnificència. El de Sant Boi va prendre l’alternativa a Las Navas del Marquès (Àvila) ahir diumenge, aconseguint un rotund triomf que li va permetre obrir la porta gran.

El català va aconseguir premi per partida doble al seu lot de Sánchez Urbina, que va enviar una correguda de bona presentació. En el toro de la cerimònia, cedit pel seu padrí César Jiménez, va aconseguir el primer triomf, en una faena que va anar a més, més i millor amb la dreta. La del sisè, un gran toro, va permetre veure la millor versió torera de Jesús, que va poder arrodonir així una tarda rotunda. Una bona estocada, com havia succeït en el que va obrir plaça, posaven a les seves mans dues orelles, que feien aquest total de quatre trofeus tallats.

A la sortida a collibè per la porta gran el va acompanyar César Jiménez, que havia tallat una orella a cada un del seu lot. Per la seva banda, el testimoni de la cerimònia Manuel Escribano, se’n va anar sense premi tangent, escoltant una sola ovació en el tercer.

Immillorable l’arribada a l’escalafó superior de l’últim, fins al moment, torero català a prendre l’alternativa. I important toc d’atenció d’un nou català que, en aquest ocasió des de l’arena, roman en la resistència taurina catalana.

Foto: www.cultoro.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.