Jesus Fernandez a Las Ventas

El noveller català Jesus Fernandez asumirà el diumenge el compromís mes important de la temporada, en enfrontar-se als bous de la ramaderia portuguesa de Murteira Grave a la plaça de toros de Las Ventas.

El compromís, s’inclou dins del cicle de novellades nocturnes, que patrocina el Canal+, i tot i que estan programades per a que comencin a partir de les 20:00 hores, el diumenge els toros començaran a les 18:00 hores per a no coincidir amb la final de l’Eurocopa, que enfrontarà a España i a Itàlia. També es podrà seguir pel canal de televisió.

Aquesta coincidència en la data, es de ben segur que restarà públic a la plaça, i de ben segur també que el triomf important que desitjem al nostre torero, potser tindrà menys ressò que si fos, en una altre data. Igualment, Jesus afronta el repte amb la màxima il·lusió i totes les expectatives. Compartirà cartell amb els novellers Manuel Fernandez Mazzantini i Angel Puerta.

Ara pots veure els animals de Murteira Grave, assenylats per al diumenge, gràcies a http://www.murteiragrave.com.pt

4 comentarios en “Jesus Fernandez a Las Ventas

  1. Jesús. Tienes todo nuestro apoyo para que triumfes en Las Ventas. Sabemos, que puedes y que por poco, que el ganado te lo permita ASI LO HARÁS!!.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.