La UTYAC cap a Céret, la Catalunya Nord i taurina

La Unión de Taurinos i Aficionados de Catalunya continua amb la seva activitat. En aquesta ocasió l’associació catalana es desplaçarà a Céret, França, una localitat coneguda per la seva afició al toro. La UTYAC posa al servei dels seus socis i aficionats un autocar per presenciar el festeig del 14 de juliol, en què es torejaran toros de Moreno Silva per a El Fundi, Javier Castaño i Serafín Marín.

El viatge, que inclou el desplaçament i l’entrada de tendido de sol, té els següents preus:

Socis col · laboradors                              50 euros
Resta de socis i aficionats                      60 euros

Per a la reserva de plaça, cal sol · licitar a través del correu electrònic de l’entitat, utyac@hotmail.com, on es confirmarà la reserva i s’indicarà com fer-ho.

La Junta Directiva de UTYAC agraeix a la Comissió ADAC, organitzadora de la fira de Céret, “l’atenció que un any més ha tingut amb nosaltres“. També, Paco Píriz, president de l’associació catalana fa menció “a l’enorme col · laboració dels aficionats i, especialment, dels nostres socis, per donar sentit a tot els que plantegem i per fer-nos pensar que amb aquesta unió podem aconseguir canviar la nostra vetada situació actual” .

La UTYAC torna a donar mostres de les seves intencions per, ateses les circumstàncies actuals, poder continuar sent taurins a Catalunya.

3 comentarios en “La UTYAC cap a Céret, la Catalunya Nord i taurina

  1. Gracias a l,UTYAC,amb les sevas sortidas,podem seguir
    gaudin de les corridas amb viu a preus acequibles i amb
    germanor taurina qu,es lo mes important.

  2. Gran viatge, bona iniciativa. Si Balañà, Matilla. Manolo Martín… haguessin cuidat Barcelona i als seus aficionats com ho fa l’ADAC (els organitzadors de la fira de Céret) ara hi haurien curses a la Monumental.

    Jo també hi aniré, però veure tota la fira. Val la pena veure els Gracilianos del diumenge al de matí i els Escolars per la tarde amb la gesta de Robleño. Alguns encara recordem a “Cortesano” gran toro d’Escolar lidiat l’any passat per Javier Castaño.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.