Els catalans destaquen a França

Ahir va ser interessant jornada taurina amb la participació de dos joves de l’Escola Taurina de Catalunya, Antonio Arrebola i Abel Robles van destacar en les seves actuacions, en les places franceses de Saint Gilles i Rieumes, respctivament.

Antonio Arrebola, va participar en una classe pràctica pels alumnes de les escoles taurines, i va estoquejar un jòneg de la ramaderia d’Albaserrada. Va firmar una actuació molt madura i assabentada, deixant un espadàs ben col·locat, malgrat tot, no va poder triomfar a causa de l’esborrany amb l’estoc de creueta, que va haver d’usar en vàries ocasions. A França, el pes de la sort suprema es molt important, i el públic, va agrair l’esforç del noi i va valorar positivament l’actuació premiant-lo amb una ovació molt forta, i entenent la fallida, d’un jove valor en alça.

Per la seva part, Abel Robles, va participar en un duel, amb el Tolosa del Centre Francès de Tauromàquia a la plaça de Rieumes, i va estoquejar dos animals de la ramaderia francesa de Darre. Abel, va guanyar una orella del primer bou, i també es va capficar amb l’espasa al segon, per lo que només va poder escoltar palmes d’agraïment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.