La Federació presenta el Cicle de Conferències 2019

L’activitat taurina a Catalunya començarà ben aviat l’any que ve amb un cicle de conferències organitzat per la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC).

Les conferències seran les següents:

  • 11 de gener de 2019: “Con permiso de la autoridad”, amb els tres últims presidents de la Monumental de Barcelona: José Mª Iglesias, Juan Molina i Benjamín Blanco. Presentarà l’acte el matador de toros català Ángel Lería.
  • 18 de gener de 2019: “Las suertes del toreo”, per José Luis Ramón, director de 6 Toros 6 i homenatge al matador de toros madrileny Alberto Aguilar. Presentarà Paco March, president de la FETC.
  • 25 de gener de 2019: “La Monumental de Sevilla. La dignidad de un proyecto”, amb els seus autors Carmen del  Castillo i Fidel Carrasco. Presentarà l’arquitecte Fernando Salas.
  • 1 de febrer de 2019: “Toros y Televisión”, per Germán Estela, periodista de Toros de Movistar. Presentarà el periodista de La Vanguardia Joaquín Luna.
La primera conferencia tindrà lloc a la seu de la FETC i les tres restants a la Casa de Madrid a Barcelona, al carrer Ausiàs March 37. Totes elles començaran a les 20h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.