La UTYAC posa autocars per a la diada a Alcanyís

En menys de tres setmanes, Alcanyís es convertirà en el centre de peregrinació de la Catalunya taurina. La diada taurina hauria de servir perquè tota l’afició manifesti la seva cultura de la millor manera possible: anant als toros.

Per aquesta raó, es disposarà d’autocars que sortiran diumenge dia 6 de març cap a la localitat de Terol a les set del matí des de la Monumental. Per aquesta raó, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya col·laborarà amb la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya amb la gestió de les reserves. El preu, que inclou el viatge, l’entrada al festival i la invitació per a la classe pràctica matinal, és de 35 euros. Les reserves es poden fer a través del següent correu electrònic: secretaria.utyac@gmail.com. La jornada, començarà al matí amb l’escola taurina catalana i aragonesa, concloent amb el festival dels toreros catalans (http://www.vadebraus.com/la-fetc-se-cita-en-alcaniz/)
No obstant, aquells aficionats que es desplacin pel seu propi mitjà, podran adquirir les entrades a la mateixa plaça de toros per l’import de 20 euros (festival i invitació per a la classe pràctica).

Recordem: 6 de març de 2016. L’afició catalana se cita a Alcanyís.

CARTEL ALCAÑIZ

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.