La UTYAC viatja a València amb l’afició catalana

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) reprèn les seves sortides a presenciar corregudes de toros. Serà el dissabte 15 de març a València, que celebra la seva tradicional Fira de Falles 2014 que obre de manera oficial la temporada taurina espanyola. Els toros de Juan Pedro Domecq i els matadors Finito de Córdoba, Morante de la Puebla i José María Manzanares conformen el cartell triat per la UTYAC.

Els preus, que inclouen viatge d’anada i tornada en autocar i l’entrada per a la correguda abans esmentada en preferent 2ª-3ª de tendido de sol, són els següents:

  • Socis col·laboradors       40 euros
  • Un únic acompanyant per soci col·laborador      55 euros
  • Resta d’aficionats       70 euros

D’aquesta manera, la UTYAC subvenciona aproximadament el 70% del viatge als seus socis col·laboradors. Per beneficiar-se d’aquest preu reduït, és imprescindible estar al corrent de pagament de la quota acordada en assemblea pels socis de l’entitat, fixada en 25 euros anuals.

La data límit per efectuar la reserva és el 28 de febrer. Per a més informació, així com per realitzar la reserva del viatge, els interessats han d’enviar un correu electrònic a utyac@hotmail.com.

Després de l’èxit aconseguit fa unes setmanes amb l’II Congreso, recolzat massivament per la presència de l’afició catalana, la UTYAC continua amb les seves iniciatives, que, en aquesta ocasió, està dirigida de manera especial a aquells afeccionats que formen part de l’entitat com a socis col·laboradors, ja que gràcies a les seves aportacions l’associació pot continuar programant accions i activitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.