Amposta reconeix a l’Agrupació de Penyes

La ciutat d’Amposta reconeix el treball de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres del Ebre (APCTTE) premiant-la amb una menció especial dels Premis Ciutat d’Amposta.

Cal destacar que l’acte d’entrega de premis està organitzat pels mitjans de comunicació de la ciutat i que aquest any arribava a la seva 25 ena edició. En aquest cas s’ha atorgat aquest guardó fent reconeixement de la seva feina per la defensa de la festa dels bous i per la difusió que se n’ha fet per tot el territori. El premi va ser lliurat al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Amposta amb presència de l’alcade Sr. Manel Ferré. Va ser el president de l’Agrupació el Sr, Miquel Ferré el qui va rebre de mans del Secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya el Sr. Josep Martí i Blanch, aquesta menció especial.

Informa des de Les Terres de l’Ebre: Santi Albiol

Un comentario en “Amposta reconeix a l’Agrupació de Penyes

  1. Hi ha coses que no entenc. Qué fa un representant de la Generalitat donant un premi taurí? Sr. Martí no va dir el seu cap (el Sr. Mas) que volia deixar un mòn millor i que per aixó volia prohibir els toros? No diuen tots els informes científics que els bous al carrer també “sofreixen”? No és aquesta festa subvencionada pel poble, per als qui agraden i per als qui no agraden els bous? No es que a una plaça s’hi entra previ pagament d’una entrada, a diferència dels bous al carrer que són gratis?
    L’únic que tinc clar és la gran labor que han fet i continuaran fent l’Agrupació.
    Tot el demés…vaya lío Carmen!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.