Neix la Penya Taurina Marcos Adame

Catalunya té una nova penya taurina. Es tracta de la Peña Taurina Marcos Adame, noveller de Segur de Calafell al que els seus seguidors han decidit crear-li una penya per impulsar la seva carrera.

Marcos Adame, alumne de 17 anys de l’Escola Taurina de Catalunya, va debutar de llums a Vinaròs en novellada sense picadors el 16 d’abril de 2023 aconseguint tallar una orella al seu novell de Buenaventura, el primer que matava a la seva vida. Aquesta temproada, Adame ja ha torejat al certamen de Ledesma, al bolsín Primavera de la Tauromachie a França i al IV Desafío Nacional de Escuelas Taurinas Ciudad de Coria. Els seus pròxims compromisos són el II Bolsín Ciudad de Nájera, que es disputarà demà diumenge, 28 d’abril, i el certamen taurí d’Alcudia de Guadix que tindrà lloc l’1 de maig.

A l’acte inaugural hi van assistir el matador de toros i director de l’escola Enrique Guillén, el president de l’escola Xavi Estébanez i el noveller Mario Vilau. Tots ells van participar en un entretingut col·loqui on hi van intervenir també Manuel Salmerón, expresident de l’escola i Manuel León, persona de confiança del noveller Marcos Adame.