Noves dates per a Serafín Marín, aquí i a Perú

Fotografies dels seriosos i astifins toros per a Navas del Rey i Sotillo de la Adrada.

Serafín Marín té tancades diverses contractacions per al mes de setembre. El de Montcada i Reixac té previst viatjar novament fins a terres peruanes, país en el qual va triomfar en dates recents, després de complir dos contractes a Espanya.

El dissabte 5 de setembre, Marín serà el padrí de l’alternativa del valencià Miguel Giménez a Navas del Rey (Madrid). Octavio Chacón completarà el cartell, davant una correguda de Domínguez Camacho. L’endemà passat, el 7 de setembre, farà el passeig en Sotillo de la Adrada (Àvila), davant una correguda d’Adelaida Rodríguez. El català compartirà cartell amb Eugenio de Mora i Pérez Mota.

Set dies després tornarà a actuar, aquesta vegada ja a Perú. El 14 i el 16 de setembre, Serafín estarà en el districte de Tacabamba, a la província de Chota. Juan Bernardo Caicedo i Guachicono són els ferros previstos per a cadascuna de les dates. El també espanyol David Galán serà un dels destres que actuarà al costat del català.

Aquestes són les fotografies dels toros de Domínguez Camacho que es lidiaran a Navas del Rey el primer cap de setmana de setembre:

I aquests són els toros del dia 7 d’Adelaida Rodríguez per Sotillo de la Adrada:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.