Primer triomf de Serafín Marín a Santa Cruz (Cajamarca)

A l’equador de la seva setmana de toros al Perú, el català Serafín Marín ha complit els seus dos primers compromisos establerts al districte de Santa Cruz (Cajamarca). El triomf va arribar en el primer d’ells.

El de Montcada va obrir la fira del Señor del Costado i també la porta gran el passat 29 de setembre. Amb la plaça plena, es van lidiar quatre toros de San Simón (1r, 2n, 3r i 5è), un d’El Rocío (6è) i un altre de Roberto Puga (4t). Serafín Marín va obtenir les dues orelles del cinquè, mentre que en el segon va escoltar aplaudiments. Altres dos toros (el tercer i el sisè) va lidiar Carlos Ramírez “Morenito de Canta“, amb un resultat de volta a l’arena i aplaudiments. El toro que va obrir plaça va ser pel relloneador Diego Dos Santos “El Portu” (aplaudiments), mentre que el que tancava plaça li va tocar en sort a Juan Carlos Cubas (volta a l’arena).

La segona actuació de Marín va ser ahir, 1 d’octubre, a la mateixa plaça coneguda amb el nom de la pròpia fira, Señor del Costado. Fins a un total de set toros es van lidiar en una altra tarda amb els tendidos plens. Fins a cinc toros del ferro de San Simón han sortit per torils (1r, 2n, 3r, 4t i 6è), a més d’un de la Viña de Chiclayo (5è) i un altre de la ramaderia colombiana de Monterrey (7è). Serafín va obrir plaça, en el qual va aconseguir donar la volta a l’arena, mentre que al cinquè va veure silenciada la seva actuació, davant d’uns toros catalogats per diferents mitjans del pais com a complicats. Rafael Orellana va obtenir un balanç d’orella i ovació. A caball, va actuar un altre cop El Portu (tercer i setè toro) sense triomf, mentre que a l’últim de la tarda, l’altre cavaller anunciat, Darío Chica, li va tallar les dues orelles.

D’aquesta manera, Serafín Marín ha saldat les dues primeres actuacions a Perú. Ara, ja encara les dues pròximes a Cajabamba els propers 6 i 7 d’octubre, tal i com vam informar fa unes setmanes en aquest portal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.