Serafín Marín i Campuzano, punt i final

Serafín Marín i José Antonio Campuzano han posat fi a la relació d’apoderament que mantenien des del novembre de l’any passat. Campuzano va comunicar a Serafín que no podia dedicar el temps necessari per aconseguir-li contractes. Serafín es mostra decebut i sorprès per la decisió del seu ex-apoderat i lamenta que no hagi lluitat més per mantenir la relació.

Com ha explicat el torero català, es tracta d’una decisió unilateral que no esperava de cap de les maneres i menys en aquestes alçades de la temporada i afegeix que “l’ha partit per la meitat”.

Després d’haver actuat només en tres ocasions aquesta temporada (Zaragoza i Madrid per partida doble) es queda sense cap altre compromís a la vista en territori espanyol i sense ningú que el pugui ajudar a buscar-ne d’altres.  Ara toca preparar-se per les dues corrides que té firmades a la fira de Bambamarca, Perú i a partir d’aquí, com afirma el torero, haurà “d’autotreballar ja que és difícil que algú m’apoderi, però tant de bo algú s’interessi per mi”.

 

Foto: Las Ventas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.