Torna el programa de ràdio Tendido 5

Tendido 5, l’únic programa radiofònic taurí de Catalunya (amb permís d’Espai Taurí de Ràdio Delta, que es centra en els correbous), torna en antena després de l’estiu.

El programa de Ràdio Sant Boi, dirigit pel periodista José María Alarcón i amb la col·laboració de Manuel Salmerón (director de l’Escola Taurina de Catalunya), es podrà tornar a escoltar cada dilluns de 21 a 22h al dial 89.4 o a través d’internet. El programa de demà serà el número 1217.

Tendido 5 va néixer el 1987 fruit d’una iniciativa del club taurí de la Unión Extremeña de Sant Boi, que es va dirigir al Ajuntament de la ciutat solicitant un espai a la programació de l’emissora municipal. El projecte el van posar en marxa Juan López “Juanele” i Miguel Márquez i al llarg d’aquests anys hi han anat col·laborant diferents periodistes i aficionats. Al 2008, degut a la seva avançada edat, Juan López “Juanele” va deixar la direcció del programa a José María Alarcón, que el dirigeix fins avui.

Tendido 5 també disposa d’una pàgina web que cobreix l’actualitat taurina i noticies sobre Catalunya.

2 comentarios en “Torna el programa de ràdio Tendido 5

  1. Enhorabuena a los que hacen el programa, es de una valentia y ententrega absoluta por el entorno y el marco en donde se realiza Cataluña. Pocos pero buenos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.