A Torroella de Montgrí, toros i llibertat

Torroella de Montgrí és una de les poques localitats que encara resisteix a la comarca de Girona. Després de la polèmica sorgida fa uns mesos, la població del Baix Empordà celebrarà la solta de vaquetes durant les seves festes de Sant Genís 2016.

L’alcalde de la localitat, Jordi Cordon, va decidir que fos així, gràcies al seu vot de qualitat en la moció que declarava Torroella com a “vila lliure de correbous“, tal com informàvem en VadeBraus (Fes clic aquí per llegir la notícia).

Així, aquest proper cap de setmana, els correbous estaran també a la zona nord de Catalunya. Tant el dissabte, dia 20, com el diumenge, dia 21, hi haurà doble solta de vaquetes. Tots dos dies, des de les 11:00 hores fins a les 13:00 hores i des de les 18:00 hores fins a les 20:00 hores, es realitzaran aquests actes taurins, a la plaça de toros instal·lada als Jardins de Santa Clara de la localitat gironina. Els animals seran de la ramaderia Javier Tárrega “El Gallo“, de Moncofa (Castelló).

D’aquesta manera, Torroella de Montgrí celebrarà els seus tradicionals correbous, organitzats per la Peña San Marcos. Una festa arrelada al territori que arriba a la seva 37a edició.

Cartell del correbou d'enguany.
Cartell del correbou d’enguany.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.