UTYAC acomiada l’any amb un bon detall cap als socis

El diumenge passat la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) va celebrar la seva Assemblea Anual, en aquesta ocasió de forma telemàtica degut a les restriccions per la pandèmia.

Tots els punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat i la sessió va transcórrer amb normalitat. La Junta Directiva estarà formada un any més pels mateixos integrants, sent Verónica Moreno la presidenta de l’entitat.

UTYAC seguirà endavant malgrat les dificultats i tornarà a organitzar activitats tan aviat com estigui permès per les autoritats i la Junta Directiva ho consideri oportú.

En reconeixement al soci per aquest any tan dur i entenent les dificultats econòmiques d’alguns d’ells degut a la pandèmia, UTYAC va decidir que la quota 2021 serà voluntaria. D’aquesta manera, tots els socis al corrent de pagament l’any 2020, es consideraran socis de ple dret l’any 2021. En cas que els socis vulguin pagar la seva quota anual (25€ o 20€ pels socis menors de 30 anys) ho podran fer a través del següent compte d’Openbank: ES52 0073 0100 51 0505247838.

Amb aquesta reunió virtual, UTYAC va posar punt i final a una temporada que va començar molt forta, amb dues conferències que van tenir com a protagonistes els ramaders Ricardo Gallardo (Fuente Ymbro) i Álvaro Martínez-Conradi (La Quinta) i una festa campera amb Curro Díaz, López Simón i Maxime Solera.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.