El Bar Cano col.labora amb la UTYAC en la recollida de signatures

El passat dissabte tres membres de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) van tornar a realitzar una recollida de signatures a peu de carrer. En aquesta ocasió es van desplaçar fins al barri de Roquetes de Barcelona per recollir en un matí prop de 200 firmes per la ILP. Un bon nombre de rúbriques que tornen a demostrar que son molts els catalans, nadius o d’adopció, que es mostren en contra de l’abolició de la tauromàquia a Catalunya.

A més van comptar amb la col.laboració del Bar Cano, situat al carrer de l’Artesania número 120, molt a prop d’on es va col.locar la taula de recollida. Decorat amb múltiples fotografies taurines, també llueix el cap dissecat d’un toro de Núñez del Cuvillo, torejat per Serafín Marín a la Feria de la Mercè de l’any 2007. Una mena de reducte taurí a la ciutat de Barcelona, on l’amic Cano anuncia sense cap inconvenient la recollida de signatures a l’entrada del bar. Acompanyat de les seves filles Merche i Cristina, allà també es poden seguir les fires taurines televisades pel Canal + Toros.

Un comentario en “El Bar Cano col.labora amb la UTYAC en la recollida de signatures

  1. Mas sitios como éste hacen falta en Catalunya. Felicidades al BAR CANO y sus propietarios y a la minima que pueda un dia me paso a tomar una cerveza y a ver los toros

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.