Sandín, Maestro i els mes petits, protagonistes del Curso de Aficionados

El Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña va començar el passat cinc d’octubre. Més de quaranta alumnes inscrits en aquesta tercera edició, que compta, de moment, amb dues novetats: un concurs de dibuix infantil i una classe magistral a càrrec de dos dels matadors de toros als quals se’ls va donar el nom de príncipes del toreo quan començaven el seu camí taurí.

Lucio Sandín i Julián Maestro visitaran als alumnes el proper 26 d’octubre. Tots dos van formar, al costat del recordat José Cubero “Yiyo“, una prometedora terna de novellers a mitjans dels 80. Els dos destres impartiran una classe magistral, demostrant d’aquesta manera el seu suport als aficionats catalans. A més, per finalitzar la jornada, se celebrarà un dinar al Bar El Jardín, on poder conversar amb els dos matadors de toros.

Els més petits també tindran el seu protagonisme en aquesta ocasió. La direcció del Curso, comandada per Enrique Guillén i Omar Guerra, han convocat un concurs de dibuix infantil per a tots els menors 14 anys que il.lustrarà el cartell d’enguany. La temàtica de l’obra ha de ser relacionada amb el món dels toros, en una mida mínima DIN A4 i en format vertical. El termini màxim de lliurament és el 7 de novembre a les 19:00 hores i es podran lliurar els diumenges durant els entrenaments o a través del correu electrònic aficionadospracticoscatalanes@hotmail.es, indicant nom i cognoms del menor, així com dades de contacte. Els tres millors classificats rebran un obsequi. Recordem que les classes per aprendre a torejar de saló són gratuïtes per a aquests menors de 14 anys.

Passat i present es donaran cita en aquest III Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña, que torna a mostrar la vivesa que encara té la festa dels toros a terra, de moment, prohibida.

Un comentario en “Sandín, Maestro i els mes petits, protagonistes del Curso de Aficionados

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.