Abel impresiona a Arles

Ahir va arrancar la Feria de Pasqua d’Arles. Tot i que l’Abel no va guanyar cap trofeu si que va signar l’actuació més destacada del matí, impressionant als dos mil assistents al Colosseu. El jove d’Olot va demostrar, en l’únic bou que va matar, amb una labor molt torera i personal el seu ímpetu per continuar progressant en aquesta professió.Va estar variat amb la capa i en el terç de muleta el seu oponent va demostrar la seva falta de raça, cosa que afegida al problema de l’espasa li va impedir el triomf.

Tan sols el francès Mojales Balti va aconseguir guanyar una orella, gràcies a una actuació en la que es va lluir amb el capot i amb una labor molt temprada i profunda amb la muleta. Balti va deixar una molt bona estocada que li va servir per a guanyar el trofeu.

Colisseu d’Arles. Primera de la Feria de Pascua. Dues mil persones. Erals de la ramadería de Tierra D’oc, de bon joc i bona presentació: Borja Jiménez, volta; Efrén Rosales, ovació; Paola San Román, volta;Mojales Balti, orella; Lilian Ferrani, volta; Abel Robles, volta.

Foto: Maurice Berho. mundotoro

Un comentario en “Abel impresiona a Arles

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.