Abel Robles, compte enrere per a Céret (imatges i video)

Falta poc més d’un mes per a la important cita d’Abel Robles a Céret (França). El noveller català intensifica la seva preparació al camp per afrontar el 17 de juliol en les millors condicions possibles.

La passada setmana, el torero d’Olot es va posar a prova a la finca de Martín Lorca, on va matar dos toros a porta tancada, acompanyat del seu apoderat, el matador de toros Luis de Pauloba.Les fotografies són de divendres passat, mentre que un dia després, dissabte, Robles va participar en un tentadero públic a la localitat sevillana d’Alcalá del Río. A l’acte, també hi van participar els matadors de toros Carnicerito de Úbeda i Diego Silveti. Es van temptar 4 vaques de José María Expósito i una de Hermanos Tornay, que va ser la temptada per Robles.

Durant aquest mes, Abel Robles continuarà amb la seva preparació a Sevilla, on resideix des de l’any passat, amb la ment posada en la que serà la seva primera novellada de l’any. En aquest 2016, només ha pogut actuar al festival d’Alcanyís del mes de març, d’aquí la importància d’intensificar la presència al camp i en els entrenaments torejant de saló.

https://vimeo.com/170392899

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.