Actuacions i nova aportació econòmica a l’Escola

L’Escola Taurina de Nimes/Catalunya segueix sumant dates a França, que es repartiran entre els alumnes del centre francès i del català. Aquestes actuacions es podran realitzar, en part, gràcies a la nova aportació econòmica que ha rebut l’escola.

El primer d’aquests compromisos serà demà, diumenge 29, a Saint-Gilles (regió de Llenguadoc-Rosselló) en modalitat de classe pràctica on hi actuarà el francès Alexandre Marion de Maria.

El dissabte 4 de juny serà el català Manuel de Reyes qui participi en el Bolsin La Muleta d’Arles on es lidiaran quatre jònecs. Aquesta data es presenta important a la vida del de Sant Boi ja que podrà estoquejar el seu primer novell. També hi actuaran alumnes de les escoles de Béziers, d’Arles i del Toreo.

L’endemà, diumenge 5, l’alumne francès Vicent Larratta torejarà una classe pràctica a Lunel (Llenguadoc-Rosselló).

L’últim dels compromisos tindrà lloc el 26 de juny i es tractarà d’una tempta a camp obert en la que hi participarà un alumne que encara està per designar.

Per últim, però no per això menys important, l’Escola Taurina de Catalunya rebrà una aportació econòmica del Club Taurino de la Unión Extremeña de Sant Boi per tal d’intentar millorar la difícil situació econòmica en la que es troba l’escola que, recordem, no rep cap subvenció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.