Antis, aquí no

Efectivament. No es publicaran. En els últims dies estem rebent molts comentaris en contra de les corrides de toros a la nostra pàgina. Alguns són educats i mostren la seva conformitat amb la prohibició, d’altres són més ofensius i fins i tot són firmats per nens d’11 anys (????). Apel·len a la llibertat d’expressió perquè es vegin reflectits en la nostra web.

Doncs això. Agraïm la seva visita i la seva molèstia en comentar les notícies aquí publicades, però no. No caben. Per tant, els informem que no publicarem cap comentari d’aquest tipus. Entenem que ja tenen suficients mitjans per fer-se escoltar com perquè des d’aquí els donem ales.

Desgraciadament, tot es pega. En vadebraus.com censurarem aquest tipus de comentaris. A ells, els ha de sonar això de la censura.

3 comentarios en “Antis, aquí no

  1. Hola nois i noies, em sembla perfecta que feu censura amb els antis i per altra banda que hi fa un nen opinant de braus sino no en deu saber res, al seu pare i la seva mare li deuen haver inflat el cap digues això i allò altra. Que es preocupin d’altres coses més importants dins la seva educació, educar cívicamente per que sàpiga respectar als altres, no deixar-le veure indignes espectàcles televisius com per exemple la telebasura en la que surt la Sra.Rahola, etc. controla els videojocs dels menors en els quals ja moltíssim violència, etc.
    CENSURA PER ALS FEIXISTES QUE ENS HAN DUT A LA PROHIBICIÓ AIXÒ ÉS UNA WEB PER AFICIONATS ALS BRAUS I AL QUE NO L’AGRADI QUE ES FOOOOOOOTI.

  2. Hola nois i noies, em sembla perfecta que feu censura amb els antis i per altra banda que hi fa un nen opinant de braus sino no en deu saber res, al seu pare i la seva mare li deuen haver inflat el cap digues això i allò altra. Que es preocupin d’altres coses més importants dins la seva educació, educar cívicamente per que sàpiga respectar als altres, no deixar-le veure indignes espectàcles televisius com per exemple la telebasura en la que surt la Sra.Rahola, etc. controla els videojocs dels menors en els quals ja moltíssim violència, etc.
    CENSURA PER ALS FEIXISTES QUE ENS HAN DUT A LA PROHIBICIÓ AIXÒ ÉS UNA WEB PER AFICIONATS ALS BRAUS I AL QUE NO L’AGRADI QUE ES FO0000000000TI.

  3. Muy bien dicho!!! Ahora ponen el grito en el cielo cuando no se les publica un comentario diciendo disparates… A todos estos, les recuerdo que HAN SIDO ELLOS LOS QUE HAN EMPEZADO PROHIBIENDO LAS LIBERTADES DE LOS DEMAS, de no dejar entrar a ver un espectaculo que nosotros pagamos porque a ellos les ofende, QUEDENSE EN SUS CASAS SI NO LES GUSTA!!!! así que no vengan con eso de la libertad de expresion!!!! Que son ustedes los que prohiben libertades!!!…. Venga señores!!!! Aquí también les cerramos la puerta a quien nosotros queremos…. ESTA ES NUESTRA CASA!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.