Compte enrere per a la I Jornada Campera de l’Escola Taurina de Catalunya

L’Escola Taurina de Catalunya ja ho té tot llest per gaudir del seu dia gran, una Jornada Campera important tant pels alumnes catalans com pels aficionats i socis, que podran veure toros molts mesos després.

La jornada del diumenge 23 de maig tindrà lloc a la Finca Cucala (Alcalà de Xivert), on diversos alumnes de l’Escola compartiran cartell amb alguns dels novellers sense cavalls més destacats del panorama nacional. El dia començarà a les 11h del matí amb sis novells de mort de Buenaventura que lidiaran Carla Otero, Marcos Linares, Cid de María, Samuel Navalón, Cristian Alfaro i Alfonso Morales. A continuanció, tres alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya es presentaran davant l’afició catalana. Hugo Casado, Mario Vilau iAlba Caro torejaran una vaca de la mateixa ramaderia. A més, després de dinar hi haurà dues vaques més pels aficionats pràctics de la secció annexa de l’Escola.

Les entrades ja es poden reservar contactant amb el telèfon 655974470. El preu dia complet és de 40€ pels aficionats que es quedin a dinar i es desplacin en el seu vehicle particular. En cas de fer-ho amb l’autocar que posarà l’Escola, són 50€.

L’aforament serà limitat i es vigilarà estrictament que es compleixin les mesures sanitàries contra la Covid-19. Més endavant, des de l’Escola donaran més informació sobre la Jornada Campera.

Disseny del cartell: Lulari.Design

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.