Cristian Alfaro progressa adequadament

El jove alumne de l’Escola de Tauromaquia Nimes/Catalunya Cristian Alfaro segueix en constant creixement segons els seus professors d’escola.

El passat dia 24, Alfaro va torejar al Bolsín Nimes Métropole on va poder deixar una bona actuació, encara que no va ser suficient per classificar-se per a la final de l’endemà. El mateix dia a la tarda, el jove de Vilanova i la Geltrú va vestir per primera vegada el vestit de llums a la plaça de Sénas en una classe pràctica sense mort.

Per davant encara té diversos compromisos. El primer d’ells serà a la plaça de Carcassonne el proper 31 d’agost amb jònecs de Margé. El 7 de setembre es desplaçarà fins a Fuengirola on participarà en una classe magistral a càrrec del matador de toros David Galán. Es mataran sis novells de la ramaderia de Santiago Domecq, un pel matador i els altres cinc per diferents alumnes de varies escoles taurines. L’1 d’octubre serà l’última data de la temporada. Alfaro torejarà al Bolsín Gregorio Tébar “El Inclusero”, impulsat pel programa de ràdio Se hará lo que se pueda.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.