El Congrés ens dona llum verda

Ja s’ha donat el primer pas. Segur i amb força. El Congrés dels Diputats ha aprovat aquest matí el tràmit de la ILP que pretén declarar els toros com a Bé d’Interès Cultural. El passat 17 de febrer la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya es va desplaçar fins a Madrid per a presentar  al Congrés la iniciativa i poder iniciar la recollida de les 500.000 signatures. La Cambra ha donat llum verda i el tràmit segueix al Senat, que el retornarà al Congrés, per que aquest estament envií els documents oficials a on es plasmaran el mig milió de firmes.

Així es compleix amb els terminis previstos i es podrà començar a recollir signatures a principis de març, abans de que comenci la Feria de Fallas i de La Magdalena a Castelló. Tot i que es calcula que l’inici oficial de la recollida de firmes sigui al sopar de la federació el proper 12 de març.

El que si que està obert oficialment es el termini de captació de fedataris, que seran els encarregats de col·laborar amb la ILP recopilant les signatures. Si encara no ets fedatari i vols col·laborar, el procés es molt senzill: s’ha d’omplir un formulari i remitir-lo a la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya. Clica per a veure el procés.

2 comentarios en “El Congrés ens dona llum verda

  1. Jon, no hay plazo para hacerse fedatario. Incluso cuando ya haya comenzado la recogida de firmas, los aficionados se podrán seguir haciendo fedatarios.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.