Els detalls del IV Curs d’Aficionats Pràctics de Catalunya

El quart curs d’aficionats pràctics de Catalunya es va presentar de manera oficial el passat divendres durant el sopar mensual que organitza la UTYAC, on també es va aprofitar per celebrar el cinquè aniversari d’aquesta jove associació.

Els directors del curs, Enrique Guillén (matador de toros i banderiller actualment ) i Omar Guerra (banderiller), van donar a conèixer tots els detalls del curs d’enguany, que començarà el proper 18 d’octubre. En aquesta edició també hi haurà dos tentaderos, però per tal de diferenciar-ho dels altres anys, un d’ells, el de l’1 de novembre, es realitzarà a camp obert en una ramaderia pròxima de Tudela. La segona classe pràctica serà el dia 13 de desembre a la ramaderia de Jesús Marcen (Zaragoza).

Un altre fet distintiu serà la visita de Carlos Escolar “Frascuelo” el dia 15 de novembre on els alumnes podran gaudir i aprendre de la seva toreria i coneixements. Després de la classe teòrica, torero i alumnes acabaran la jornada al Bar El Jardín conversant tranquil·lament i intercanviant experiències.

La final del curs es realitzarà a la plaça d’Altorricón el dia 7 de febrer de 2016 i tindrà la mateixa estructura que les edicions passades. Es classificaran per a la final els quatre alumnes amb més vots aconseguits (els alumnes es voten entre ells després de cada tentadero) i cadascun d’ells lidiarà un jònec de la ramaderia d’Iván López . La resta d’alumnes participaran en un tentadero matinal.

Tampoc variarà ni el lloc on s’impartiran les classes de toreig de saló, que serà al parc de la CIM Vallès a Santa Perpètua de la Mogoda, ni el grup de professors que estarà format pels propis organitzadors i per Alfonso Casado, Antonio Guillén, David Valenzuela, Raúl Felices, Juan de Lucía i Eugenio Perucha.

Les places disponibles per realitzar el curs es van exhaurir en poques hores després d’obrir les inscripcions, però tot aquell aficionat que desitgi aprendre a torejar de saló podrà apuntar-se al curs a la modalitat d’alumne teòric.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.