Els guanyadors del sorteig del II Congreso de UTYAC

El II Congreso de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC), gràcies als seus col·laboradors, va poder sortejar diferents objectes entre els seus socis i els assistents en general. Edicions Bellaterra, Toro Tribal, Fernando Salas i el propi torero Juan Mora, que va tancar l’esdeveniment, van cedir diferents llibres, els dos primers, una pintura i una muleta.

L’editorial catalana Edicions Bellaterra va donar una col·lecció Muletazos de 20 llibres taurins que va anar a parar a les mans de Jorge Cebrián, mentre que l’obra de Toro Tribal va ser a parar a les mans d’Irene Caso. La muleta del mestre amb la qual va torejar en la, de moment, última Fira de la Mercè, encara que el propietari del nombre premiat no es trobava a la sala, ja ha trobat al seu destinatari, Ernesto Urbani, que en breu rebrà el seu premi. Casualment, els tres agraciats són socis col·laboradors de UTYAC.

Per la seva banda, Fernando Salas va cedir set exemplars del seu llibre Lights Off, que van ser sortejats entre els socis col·laboradors de l’entitat en exclusiva. Els set socis han estat els següents (entre parèntesis el nombre de soci): Enrique Sierra (136), Serafín Serrano (137), David Fernández (140), Javier Olivera (141), Irene Caso (142), José Carlos Jerez (143) i Òscar Ortega (144).

El sorteig es va celebrar davant tots els assistents a l’acte que omplien la sala per complet. Des de UTYAC, mostren l’agraïment a tots els que han col·laborat amb aquests objectes, així com als socis i aficionats en general que han participat en aquests sorteigs.

Jorge Cebrián amb el lot de llibres Muletazos.
Toro Tribal fa la entrega a la guanyadora, Irene Caso.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.