Impacient per debutar

A deu dies de complir el seu somni de debutar a La Monumental, el català Lopez Diaz està impacient per que arribi el moment de fer el passeig per primera vegada a Barcelona. Mentrestant continua entrenant-se pel compromís del 14 d’agost que servirà de presentació com a matador de toros davant de l’afició catalana.

El de Vilanova ha estat intensificant la seva preparació al camp de Cadis, i a la coneguda finca Cantora de Medina Sidònia ha torejat dos toros a porta tancada.

Aquesta temporada López Díaz ha apostat per una temporada americana on ha deixat patent la seva voluntat i les ganes de fer-se un lloc en l’escalafó de matadors. A Espanya, sense oportunitats, la tarda de  Barcelona serà la mes important de la temporada en la que manté dipositada les seves esperances, i en la que espera canviï la dinàmica de la mateixa, servint d’aquesta manera per a realçar el seu toreig.

Cal recordar, que el 14 d’agost es lidiaran toros de la complicada ramaderia de  Palha, per tant un triomf amb aquests animals, tindria una repercussió mes important. Compartirà cartell amb Lopez Chaves i Luis Vilches.

Gràcies a la web mitaurored.com podem seguir el seu entrenament i veure l’entrevista realitzada.

Video: mitaurored.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.