Intensa setmana de bous a les Terres de l’Ebre

Sant Jaume d’Enveja, La Ràpita i Camarles ja fa dies que celebren les seves festes majors, on els bous hi tenen una importància capital. Des de dijous passat fins el diumenge, 28 de juliol, els aficionats podran gaudir d’espectacles taurins a aquestes localitats.

A Sant Jaume d’Enveja ja estan de festes des del dijous i s’allargaran fins el proper dissabte. Durant aquests dies, s’embolaran 4 bous, hi haurà 3 bous capllaçats i varies tardes de bous. El ramat serà de Fernando Mansilla, d’Hilario Príncep, Fernando Machancoses, d’Hermanos Marcén, José Vicente Machancoses, La Paloma i José Arriazu.

Pel que respecta a Camarles, la seva Festa Major durarà des de divendres passat fins el dissabte que ve. Un total de 7 dies de toros on els camarlencs podran gaudir de dos bous embolats, tres capllaçats i varies tardes de vaques. Els animals seran de les ramaderies de El Gallo, El Saliner, Mansilla, Miguel Parejo, Germans Príncep, Hermanos Ozcoz i Pedro Domínguez.

Per últim, el programa d’actes taurins de la Festa Major de La Ràpita s’extendran des del divendres 19 fins al diumenge 28 de juliol. En aquesta localitat hi haurà 5 bous embolats, 1 vaca embolada, 2 capllaçats, bous cerrils, tardes de bous i varies proves. El ramat serà de Fernando Mansilla, d’Hilario Príncep, Fernando Machancoses, Germans Vidal, Uztarroz, Iván Messeguer, T. de Constantina, Alberto Garrido, Marqués de Saka, Hermanos Navarré i La Paloma.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.