La biografia definitiva de Juan Belmonte

Cinquanta-tres anys després de que Juan Belmonte decidís posar fi a la seva vida amb un tret al cap, es tracta per primer cop en un llibre la part més fosca d’aquella mort.

Jesús Cuesta, autor de Juan Belmonte. Por las caras del tiempo, que està de promoció a Barcelona, vol oferir la biografia definitiva del Pasmo de Triana on s’esclareixin, d’una vegada per totes, els dubtes sobre el suïcidi del torero. Per tal d’aconseguir-ho es centra en els fets més destacats de la seva vida i compta, a més de l’abundant bibliografia sobre un dels personatges més controvertits de la tauromàquia, amb valuosos testimonis de familiars i coneguts del matador.

El llibre, editat per  l’editorial Algaida, que està il·lustrat al llarg de les 423 pàgines amb una gran quantitat de fotografies que mostren el transcurs del temps en el rostre de Juan Belmonte, va prologat per una altra figura del toreig, Pepe Luis Vázquez.

Juan Belmonte. Por las caras del tiempo se suma, doncs, a una extensa bibliografia sobre el fundador del toreig modern, però tractant sobre un tema tabú fins al moment, el suïcidi de Juan Belmonte al cortijo de Gómez Cardeña.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.