La Casa de Madrid a Barcelona presenta un nou cicle de conferències

La Casa de Madrid a Barcelona i el Círculo Taurino Amigos de la dinastía Bienvenida, han presentat el seu cicle anual de conferències “XL Feria de Otoño”, en record de Luis María Gibert. S’han organizat quatre actes pels dies 3, 10, 18 i 24 de novembre de 2023.

  • Divendres, 3 de novembre: «Presente y futuro de los tres tercios de la lidia», a càrrec de Carlos Grasa. periodista taurí.
  • Divendres, 10 de novembre: «De la Plaza Mayor a Las Ventas», a càrrec de Jorge Fajardo, president de la Federación Taurina de Madrid.
  • Dissabte, 18 de novembre a les 12:30h: Presentació del llibre «No Verás Amanecer», de Paco Cañamero, periodista i escriptor. A continuació, l’autor oferirà la conferencia «El Viti, torero de Barcelona».
  • Divendres, 24 de novembre:«De Guerrita a Joselito», a càrrec de José Morente, creador del Blog «La Razón Incorpórea».

Tots els actes seran moderats per Florencio García, President de la Casa de Madrid a Barcelona, i Nicolás Sampedro, aficionat i escriptor. Es duran a terme els divendres del mes de novembre a les 19:30h a excepció del tercer acte, que està previst pel dissabte 18 a les 12:30h. Tots ells es realitzaran a la Casa de Madrid a Barcelona, situada al carrer d’Ausiàs Marc, 37, de Barcelona