La fira de Boujan-Sur-Libron es presenta a la Federació

Barcelona acollirà un nou acte taurí. La localitat francesa de Boujan-Sur-Libron celebrarà el proper mes de juny una fira de novellades, organitzada per l’associació Toros i Campo, que ha decidit presentar els seus cartells la propera setmana a la ciutat comtal.

Aquesta localitat francesa, situada molt a prop de la ciutat de Béziers, ha programat una fira de tres novellades, una d’elles sense picadors, amb ferros dels denominats toristes, com són els de José Escolar (origen Marqués de Albaserrada) i Cura de Valverde (origen Conde de la Corte), anunciats en els cartells com a “novells nets certificats pel ramader”. Un dels integrants de l’organització, Michel Bouissieren, es desplaçarà fins a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) per donar a conèixer les combinacions i explicar les característiques d’aquesta plaça a tots els aficionats que es donin cita al acte.

Aquí es poden veure les imatges dels novells que es torejaran de José Escolar a Boujan-Sur-Libron en aquesta fira de 2016 (la fotografia de la portada es un dels exemplars del Cura de Valverde ressenyats), dins d’un cicle que ha quedat compost de la següent manera:


Divendres, 3 juny: Quatre jònecs de José Escolar per a Carlos Ochoa, Pierre Mailhan, Tomas Ubeda i Ángel Téllez.

Dissabte, 4 juny: Novells de José Escolar per a Manolo Vanegas, Juan Carlos Carballo i Tibo García.

Diumenge, 5 juny: Novells de Cura de Valverde per a Curro Durán, Miguel Ángel León i Manolo Vanegas.

Cartell de la fira francesa, 'la feria torista del sureste'.
Cartell de la fira francesa, ‘la feria torista del sureste’.

L’acte serà el proper dijous 5 de maig a les 20:00 hores a la ja esmentada seu de la FETC (carrer Rocafort, 235-237, 5è 1a, escala dreta).

Fotografia: @YFlorenza_Toros

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.