La gran celebració

Dissabte a la nit es va celebrar al restaurant La Barca del Salamanca la XVIII edició de la “Nit de la Tauromaquia Catalana” va ser una nit molt festiva i emocionant que va servir per a festejar la consequció de l’exit de la ILP taurina, que el dia 22 de març es va presentar al Congrés. A més, també es van entregar els Premis Pere Balañá Espinós, sent la nostra web, vadebraus.com premiada amb la Toreria Profesional.

Acompanyat pels components de la web Paco Piriz i Raul Felices, el nostre director David Dorado, va agafar el premi. A més Paco Píriz,com a president de UTYAC, també va recollir un altre premi, aquest dedicat a tots els fedataris encarregats de recollir les, gairebé 600.000 signatures presentades al Congrés, i especialment dedicat a l’associació UTYAC, que ha aconseguit gairebé 30.000.

Aquest any la Federació ha volgut destacar la labor de totes les personalitats, associacions, webs i  mitjans de comunicació que s’han volcat amb la ILP, donant el suport necessari per aconseguir l’èxit final, premiant la seva tasca i la seva implicació en la defensa dels toros. Entre els assistents per a recollir els seus corresponents premis, estaven els periodistes Andrés Amorós, Angel González Abad, Jose Maria Alarcón, Manuel Salmeron, David Guillen, Juan Ramon Romero, Carlos Davila, Susana Burgos o Sixto Naranjo. L’empresari i restaurador Silvestre Sanchez, també va ser premiat, representants de les webs taurines Mitaurored i Eurotoro, que  també van ser premiades, van assistir a la gala taurina. Carlos Nuñez, president de la Mesa del Toro, i els toreros catalans Jesus Fernández i Serafín Marín, també van assistir a recollir el seu corresponent premi i a celebrar l’èxit de la ILP taurina.

A més de personalitats taurines rellevants, també va assistir a la gala taurina, el president de la Comissió de Cultura al Congrés Juan Manuel Albendea, que es va comprometre a continuar lluitant per la defensa de la llibertat i dels toros, a més va ser molt optimista i va afirmar “ La Fiesta de los Toros está salvada en toda España”.

Luis Maria Gibert, president de la Federació, va presentar la gala, i va fer una gran valoració de l’objectiu aconseguit, i de les vicissituds superades per arribar al Congrés. A més va destacar la labor de fedataris anònims, com la de Florentin Perez, que va aconseguir més de dues mil signatures, entre elles la  del president del Govern Mariano Rajoy. També va emocionar als assistents amb la història del fedatari madrileny Pedro Sanz de Mendieta, que entre ell i la seva dóna malalta, en aquests moments superant un càncer, han pogut recollir més de 30.000 signatures. – Gracias Pedro, te deseo de corazón mucho ánimo y salud para tu esposa.-

La nit de dissabte va ser una gran celebració,en la que tots amb un somriure a la nostra cara, vam sentir com a realitat el nostre desig de tornar a veure toros a La Monumental. Ara només cal esperar,però…Ja ens tocava!

Fotografia: Faricle

Más fotos en www.barcelonataurina.com

2 comentarios en “La gran celebració

  1. Muchas gracias a todos los que habeis hecho posible esta iniciativa! A los fedatarios, a Gibert, a la Federación, a la Comisión de la ILP, a Pedro Sanz. Gracias!

  2. Una noche bonita. Muchas felicidades a todos los premiados. Todo esto me hace pensar que hubiera pasado si gente como UTYAC o Gibert hubieran aparecido antes en el frente de guerra. ¡Que buen ejemplo a tanta caspa acumulada durante tanto tiempo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.