La ILP ajornada per cinquena vegada

La ILP contínua esperant. El termini per presentar esmenes a la proposició de llei per a la regularització de la Festa dels toros com a bé d’interès cultural ha estat ampliat per cinquena vegada fins el proper dimarts 16 d’abril. Va ser el passat 12 de febrer quan el ple del Congrés dels Diputats va admetre a tràmit aquesta iniciativa, presentada per la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, que pretén derogar la prohibició taurina catalana, així com declarar la Festa dels toros BIC en tot el territori espanyol.

En aquesta ocasió, sembla que el motiu per haver tornat a ampliar el termini és perquè la tauromàquia és un tema que suscita enfrontaments entre els grups polítics, per la qual cosa requereix una negociació molt més dura. A més, segons també veus del propi Congrés, aquesta demora no és un cas estrany, ja que aquesta proposició de llei no està tramitada d’urgència i, a més, aquesta dels toros té competència legislativa plena, és a dir, que quan s’aprovi passa directament al Senat.

3 comentarios en “La ILP ajornada per cinquena vegada

  1. A mi amb don l’impresió que als únics que els interesa que tornin el toros a Catalunya, som el afeccionats catalans, doncs ni empresaris, ni ramaders, toreros, (tret d’algunes poques exepcions),i per suposat la majoria dels polítics, no han fet ni fan res perqué tornin els toros a casa nostra. Voldría equivocar-me, peró veig molt difícil que tornin el toros, a Catalunya al menys a curt i mitjà termini.
    Salutacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.