La Ràpita ja viu la seva setmana taurina de toros

Sant Carles de la Ràpita viu les seves festes taurines des d’ahir a la nit. Avui continuen els espectacles amb bous, que no es detindran fins diumenge de la setmana pròxima. En total, seran vuit intensos dies de toros.

La Ràpita, una població del sud de Tarragona que pertany a la comarca del Montsià, després que ahir i aquest matí ha viscut els seus primers bous embolats i capllaçats, reprendrà els festejos dimarts, dia 26 de juliol. De manera ininterrompuda, no hi haurà descans fins el dia 31. La Penya Bou Capllaçat, la Penya Ràpita Cerril, la Penya Los Enfundats La Ràpita, la Penya La Cosa Nostra i la Penya Tradició, juntament amb l’Ajuntament de la població, seran les encarregades de totes les activitas previstes al llarg de la setmana taurina.

La Penya Ràpita Cerril celebra el seu 15è aniversari.
La Penya Ràpita Cerril celebra el seu 15è aniversari.

A més dels embolats i els capllaçats hi hauran bous a la plaça, concurs de ramaderies, vaques enfundades, desencaixonades de cerrils… Tota una mostra de les diferents modalitats que hi existeixen de correbous. Tant pels seus carrers com a la plaça instal·lada per a l’ocasió, el toro brau, de diferents ramaderies, tornarà a posar de manifestar la vitalitat, en aquesta modalitat, que encara poseeix la Tauromàquia a Catalunya.

Aquí us deixem el cartell amb els horaris de tots els correbous (fes click per fer més gran la imatge):


La Ràpita 2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.