La UTYAC recollirà signatures a la Fira d’Abril de Catalunya

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya instal·larà un punt de recollida de signatures en la Fira d’Abril de Catalunya, instal·lada en el Parc del Fòrum i que començarà el proper divendres, 29 d’abril, perllongant-se fins al diumenge 8 de maig.

Estem molt agraïts a l’entitat organitzadora de la Fira (FECAC) i al seu president Francisco García Prieto, ja que des que l’hi vam proposar ens van facilitar que poguéssim instal·lar el nostre propi punt de recollides de signatures per la ILP, més encara quan és de les primeres vegades que els taurins ens llevem els complexos per sortir al carrer a reivindicar el nostre i estant el tema com està. La FECAC també ha estat valenta”. Són paraules de la vicepresidenta d’UTYAC, Verónica Moreno, que afegeix que “la idea és cobrir els dos caps de setmana de la Fira (divendres tarda, dissabte i diumenge), encara que si som fedataris suficients no descartem cobrir més dies entre setmana. Som conscients que són moltes hores, per això demanem la col·laboració de tots els nostres socis, a més dels afeccionats que vulguin col·laborar amb la causa d’aconseguir declarar els toros Bé d’Interès Cultural”.

Per això, “demanem a tots els aficionats que estiguin interessats en col·laborar, ens enviin un correu electrònic a UTYAC, indicant-nos la disponibilitat de dies (sobretot els dos caps de setmanes) i d’hores, amb la finalitat de formar grups d’almenys 5 persones. El nostre correu és el següent: utyac@hotmail.com”, afegeix Moreno.

D’aquesta manera i a través d’una gran iniciativa d’UTYAC, els aficionats de Catalunya tenen una gran oportunitat per aconseguir un important nombre de signatures.

Des de vadebraus.com, recolzem aquesta activitat, alhora que animem a tots els aficionats a formar un bon grup de persones per aconseguir que aquest esforç sigui un complet èxit.

4 comentarios en “La UTYAC recollirà signatures a la Fira d’Abril de Catalunya

 1. La direccion del parc del forum y la forma de
  llegar es la siguiente

  Rambla de Prim, 2-4 Barcelona, 08019
  Distrito: Sant Marti – Barrio: Barri Besòs
  Horario: L-D de 00 a 24
  Cómo llegar: L4 Maresme Fòrum,Besòs Mar / Tram: T4 Fòrum / Bus: 7,41,35,141,48,N5

 2. Contra mas seamos mejor.Animo a que participe y colabore todo el mundo. Tenemos que conseguirlo!! Yo pongo mi granito de arena y voy a ir también.Apuntaros!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.