La UTYAC trenca el silenci dels taurins

Dissabte passat l’afició catalana va tornar a reivindicar-se en una plaça de toros. Va passar una altra vegada a la plaça de toros de Saragossa dissabte passat ,en la correguda concurs de ganaderies que es celebrava a la plaça de Pignatelli. Fins allà s’havien desplaçat més de mig centenar d’aficionats a l’autocar de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya.

Cumplimos con la ILP, BCN sin toros y el sector sigue callado. Taurinos: presión al Constitucional para exigir sentencia inmediata“. Així resava la pancarta que va desplegar la UTYAC al final del passeig. Una reivindicació a la qual l’afició aragonesa responia amb una sonora i sentida ovació, empatitzant amb el sentir de l’afició catalana.

La UTYAC, amb un missatge concís i directe, reclamava únicament el dret a recuperar la llibertat d’anar als toros a Catalunya i la implicació del sector, ja que tot i que la ILP està aprovada des de fa mesos , la protecció de la tauromàquia va quedar sense efecte aquí. A més, el passat mes de novembre es van complir tres anys des que el Tribunal Constitucional té en el seu poder el recurs presentat sobre la inconstitucionalitat de la prohibició catalana. Encara avui, segueix sense pronunciar-se i, de ben segur, no hi ha terminis ni dates previstes per a això.

L’acció de l’associació catalana va deixar clar que aquí ningú es resigna . La UTYAC va abanderar, una altra vegada, la resistència taurina a Catalunya.

Fotografia: http://blogs.heraldo.es/una-del-dos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.