La UTYAC viatja a Saragossa amb Serafín Marín

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya té prevista una altra acció més per als propers dies. L’activa associació, amb tot just un any d’antiguitat, es desplaçarà a la Feria del Pilar de Saragossa el proper dissabte, dia 8 d’octubre. El destre català Serafín Marín compartirà terna amb Alberto Álvarez i David Mora, davant toros d’Antonio Bañuelos.

L’autocar que portarà els aficionats catalans a la capital aragonesa sortirà a les 08:00 hores del dissabte, dia 8, des de la Monumental, a la cantonada del carrer Diputació amb Lepant, davant del Bar Gaza. El retorn serà el mateix dia en finalitzar la correguda.

El preu, incloent entrada i plaça d’autocar, serà de 30 euros aproximadament, preu que es concretarà en els pròxims dies. Recordem que el correu electrònic per posar-vos en contacte amb ells i fer la vostra reserva és utyac@hotmail.com.

Sens dubte, és una gran iniciativa, ja que la proximitat amb Saragossa i de la presència del torero català, fan un interessant viatge. A més, amb els ressons encara recents de la Mercè, posaran de manifest la fortalesa de l’afició catalana, que està disposada a romandre en la resistència a la recerca de temps millors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.