Les actuacions de Serafín Marín a Tacabamba i Mondéjar

Després de les seves dues actuacions en terres peruanes, Serafín Marín va tornar ahir a Espanya, on va torejar un festival a la localitat de Mondéjar (Guadalajara).

Abans de tornar, el de Montcada va actuar dues tardes a Tacabamba (Perú), els dies 14 i 16 de setembre. En la primera d’elles, es van lidiar tres toros de Guachicono (1r, 2n, 6è) i tres de Juan Bernardo Caicedo (3r, 4ºy 5è). Marín va obtenir un balanç de palmes i volta a l’arena, en tant que va compartir cartell amb Cristóbal Pardo (palmes i dues orelles) i David Galán (dues orelles i silenci).

Dos dies després, es va repetir el mateix cartell, encara que en aquesta ocasió els toros van ser d’un únic ferro, el de Juan Bernardo Caicedo. Pardo va ser silenciat en el primer i va tallar l’orella del quart, sent aquest el mateix resultat que Marín, mentre que Galán va obtenir els màxims trofeus simbòlics del indultat sisè, havent tallat dues orelles al tercer.

Ja a Espanya, ahir Serafín Marín es va anunciar en un festival sense picadors a Mondéjar (Guadalajara). També estava anunciat el relloneador Joâo Maria Branco, que es va lesionar abans de començar amb un possible trencament del maluc que li va impedir actuar. Per a la lidia a peu, es van lidiar quatre novells de Casasola. Marín va tallar orella del seu primer i dos del seu segon, que va ser premiat amb la volta a la plaça. Jesús Enrique Colombo va aconseguir els màxims trofeus d’un altre eral de volta a la plaça, mentre que Álvaro Sánchez, de l’escola taurina de Guadalajara, va aconseguir un trofeu.

Foto: Juan Medrano.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.