Les conferències de la penya El Pizarral

La penya taurino flamenca El Pizarral ha tancat el seu tradicional cicle de conferències. L’entitat barcelonina oferirà durant tres divendres consecutius, a partir del 17 de febrer, un serial de variat contingut protagonitzat pel doctor Abelardo Alegria, l’ex banderiller Raúl Felices i el crític taurí David Guillén. Totes elles començaran a les 20:30 hores.

Començaran el divendres 17 de febrer. Abelardo Alegria, anestesiòleg i membre de l’equip mèdic de la Monumental, protagonitzarà la primera conferència “Crónica de una afición“. A més, és autor de llibre “Pasión i Gloria. La tauromaquia de José Tomás “.

El divendres 24 de febrer,  el banderiller Raúl Felices parlarà de la “Catalunya taurina“, títol que va donar nom a la seva obra enciclopèdica que recull tota la història taurina catalana.

Finalitzarà el cicle el divendres 2 de març, quan David Guillén, crític taurí de El Mundo i mundotoro.com entre d’altres, parli de “Leyendas y Misterios en el mundo de los toros“.

Les conferències tindran lloc a la seu social d’aquesta entitat, al Bar Bretón, en el carrer de la Marina, 198, al costat de la Monumental. Al final de cadascuna d’elles s’oferirà als assistents un vi espanyol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.