L’Escola catalana comença un nou curs

L’Escola Taurina de Catalunya podrà començar la temporada del 2012 gràcies a la generosa aportació de la Fundación José Tomás. El centre català ja ha definit la estratègia del que serà la campanya, pel que fa a objectius.

Els seus directius Luis Alcántara i Manuel Salmerón, segueixen confiant en la tasca docent dels professors Alfonso Casado i Fernando Gracia, que intentaran continuar traient i polint valors com Abel Robles, Alejandro de Benito, Carlos Martínez o Antonio Tobaruela, dels quals aquest any s’espera molt i fins i tot el debut amb cavalls de Robles. Cal estar atent igualment a la progressió de López Moya, un jove valor que va arribar l’any passat a l’escola i que va aconseguir, entre altres èxits, passejar una merescuda orella a La Monumental de Barcelona.

Un altre alumne que va sortir per la porta gran de la Monumental barcelonina, va ser el citat Abel Robles, que també va aconseguir el prestigiós trofeu Nimeño II a la ciutat francesa de Bellegarde. El noveller d’Olot ha aconseguit calar fons en l’afició francesa, abans de posar el colofó a la temporada resultant triomfador de la final de novellers sense cavalls de Benidorm. Actualment és un dels preseleccionats per formar part del Zapato de Plata de Arnedo.

Igual que l’any passat es manté l’agermanament amb el Centro Francés de Tauromaquia que dirigeix Christian Lesur. Els alumnes seguiran pujant a Garons (Nimes) quinzenalment per realitzar classes pràctiques davant els novells.

Un any més es formarà part del Certamen de Intercambio Internacional de Escuelas Taurinas. Finalment s’intentarà durant tota la temporada que els alumnes vagin al major nombre possible de bolsines taurinos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.