Ruben Marin amb ganes de torejar a Barcelona

El tarragoní Rubén Marín contínua la seva preparació. Des de principis d’any el català esta a Salamanca i sota les ordres del professional  Jose Luis Ramos intensifica els entrenaments en les proves de bestiar, vaques i torejant molt sobretot en les ramaderies de la zona, a porta tancada.

Rubén Marín va actuar en un festival el passat mes de maig a la província de Zamora, on va guanyar una orella. La bona impressió que va causar i la constància en el seu treball, han fet que el seu apoderat, el també tarragoní Javier Ortuño, es mantingui en negociacions amb l’empresa de Barcelona, per a la inclusió del seu torero en un cartell de matadors catalans a La Monumental.

La feina de l’apoderat i el bon treball de Rubén Marín es noten i ja tenen confirmades varies tardes per torejar durant el mes d’agost. Igualment el català està molt il·lusionat i amb moltes ganes amb la possibilitat de torejar a Barcelona, mentre espera impacient que la seva plaça de Tarragona torni a albergar espectacles taurins.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.