Tauromaquias Universales a l’abast de l’afició catalana

Coincidint amb la propera fira de San Jorge de Saragossa, el Museo de les Tauromaquias Universales realitzarà una nova parada a la capital aragonesa. Es podrà visitar al Palacio de Sástago.

Tauromaquias Universales és un projecte impulsat a França per la Union des Villes Taurines (UVTF) i l’Observatoire National des Cultures Taurines (ONCT) dins del seu programa de transmissió, promoció i defensa de la Festa. El projecte persegueix difondre la història de les tauromàquies mediterrànies, ensenyant el seu passat fins a desembocar a la Festa actual, així com unir el sector professional i als aficionats en un projecte comú, alhora de fomentar l’activisme cultural per contrarestar la propaganda animalista i antisistema que ha arrelat en els últims temps. El pla consta de dues eines pedagògiques: una exposició itinerant i un documental de 65 minuts de durada.

Tauromaquias Universales es podrà visitar a l’esmentat Palacio de Sástago des del dimarts 19 d’abril fins al diumenge 24, quan es traslladarà a la plaça de toros de La Misericordia, on estarà des de les 11 del matí fins a les 5 de la tarda, mitja hora abans d’iniciar-se la correguda concurs de ramaderies que tancarà la minifira taurina.

A més, aquest important acte coincideix amb la sortida preparada per la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC). L’entitat catalana, com informàvem fa uns dies (clica a aquest enllaç per veure tota la informació: La UTYAC viatja a la fira de San Jorge de Zaragoza), estarà present a la mencionada corrida concurs. Encara queden places disponibles per viatjar des de 30 euros i que l’afició catalana aprofiti la jornada per viure un intens dia de toros.

Aquest el tràiler del documental de Tauromaquias Universales:


https://www.youtube.com/watch?v=tQK5ZfUvVKI

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.